Färgsprakande unika, skräddarsydda böcker skapade med hjärta och själ

by Niklas

Vi märker en uppgång i beställningarna från bokhandeln när det skrivs om någon av våra böcker eller författaren är med i radio eller TV. Och konstigt vore det väl annars …
Som litet förlag måste vi ta till vara alla möjligheter att synas, hittills har vi glädjande nog haft stort utrymme i media för våra böcker och författare.

Anledningen är helt enkelt att våra författare har något spännande och intressant att berätta, och äntligen får de tillfälle att göra det – med en bok.
Vår roll är att se till att strålkastarljuset riktas mot författaren, en ynnest och en ytterst tillfredsställande uppgift.

I dagarna riktar vi oss direkt till bokhandeln med en presentation av våra böcker. Visar bilder på omslag och några uppslag ur böckerna samt en kort beskrivning av dem.
Vi berättar också lite om publiciteten kring böckerna, se ett axplock nedan, och hoppas så klart på beställningar:
Eva Olsson som skrivit “Örter och smaker från Österlen” medverkar i Kanal Lokals TV-sändning Skåne i dag onsdagen den 26/11 mellan 18 och 19. Sydsvenskans Ulf W Sundberg skrev i söndagens tidning om samma bok och den har även nämnts i Ystads Allehanda, Skånskan och Österlenmagasinet m fl. Eva har även pratat om sin bok i Radio Skåne.

Anders Anderssons bok “Livet, viljan, möjligheterna” har tack vare dokumentärfilmen “Morbror Anders – det fungerar” fått mycket stor uppmärksamhet och han har varit flitigt förekommande i dagspress och fackpress, det har skrivits helsidor i Sydsvenskan, Skånskan och HD, omslagsbild och två sidor i Lantmästaren m m. Kanal Lokal har gjort ett längre inslag med honom och Anna Bystedt som gjort dokumentärfilmen tillsammans med Thomas Boije, och Anders och Anna kommer i ett program på Zen-TV under den närmaste veckan. Anna Bystedt håller föreläsningar kring att våga åldras, hon visar då filmen och säljer boken.

Karl Bengtsson på Gastro har fått Skåneländska Gastronomiska Akademiens Mårtenspris för familjekokboken “Gastros kök – gourmetmat för unga kockar” och arbetet med barnen i köket, och ett flertal tidningar, däribland månadstidningen Laga Lätt, har haft stort uppslagna reportage från Gastro. Nu senast skriver facktidningen Restauratören om Gastros kurser för barn.

0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x