TastyCards receptvykort på turné
Receptvykort – TastyCards – och skräddarsydda böcker, närmare bestämt Evas Olsson tre böcker Örter och smaker från Österlen, Lavendel på Österlen och den senaste Evas örter på flaska med tillhörande fiffig folder med snaps- och likörvisor. Vi tillbringade påsken på Evas gård där vi ställde ut och sålde TastyCards receptkort. På väggarna hängde Evas bilder, många från hennes böcker, tryckta på canvas. Vi hade många långväga besökare som troget återkommer och köper med sig av kryddor och annat. Ta en titt på Österlenkryddor, för året hade Eva och Olle tagit fram Kyllingablanning, en Pastakrydda, Nässelknäckebröd, eteriska kryddoljor! (ja, det är tämligen ensamma om det), nya teer…. Massor av gott med andra ord, glömde nästan kungen av alla nämligen Köpingesillen! Den såldes slut de första dagarna.
Rödbetspannacottan från TastyCards blev en succé
Vi bjöd på Sara Westerlins recept på rödbetspannacotta kryddad med kardemumma, kanel och vanilj och karamelliserade päron kryddade med rosmarin och limeskal på toppen. Oj, det var uppskattat! På långfredagen tog de hundra smakprover vi gjorde slut efter lunch. Totalt gick det åt ca 350 smakprover! Underbart roligt. Också receptkortet tog slut, för dig som missade det kan det beställas på TastyCards. Motivet och receptet ingår i en serie med potatisfrittata med kantareller och morotssoppa med blodapelsin.