Varför ge ut en egen bok?

by Niklas

Varför inte? 🙂 Finns det något bättre sätt att berätta för omvärlden varför man brinner passionerat för något och kanske till och med har startat ett eget företag för att kunna arbeta med sitt stora intresse? Just det här gör att jag trivs så bra här på münchmedia. Jag känner verkligen för produkterna och det som münchmedia står för. Böckerna och vykorten är vackra och förmedlar något, inte bara genom de vackra bilderna och texterna, utan genom hela det genomarbetade konceptet. Äkthet går inte att fejka. Allt här andas själ och hjärta. Det märks att Ingrid och övriga här på münchmedia brinner för sitt arbete. Ingrid påminner också väldigt ofta att vi måste ha roligt och vi pratar väldigt mycket mat. God mat. Jag, som annars har lite svårt att motivera mig till att laga mat till vardags, har plötsligt fått en massa, nya och enkla uppslag, som enligt Ingrid ska vara mycket goda. Vem vem, kanske ställer jag mig och gör egen senap snart också, precis som Ingrid? 🙂

Vid tangenterna
Alice

0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x