Min första vecka på münchmedia

by Niklas

Jag heter Alice Alvinstedt och ska arbeta i 6 veckor framöver här på münchmedia. Jag ska bland annat undersöka om förlagsbranschen är något för mig i framtiden. Jag har alltid skrivit och läst mycket. Framöver hoppas jag kunna försörja mig på att skriva och arbeta med böcker. münchmedia hittade jag av en ren slump vid en sökning på nätet. Jag blev genast intresserad av den inbjudande hemsidan, främst av de vackra bilderna och välskrivna texterna. Ibland undrar jag om folk verkligen är medvetna om hur viktiga hemsidor är för det första intrycket. 🙂

Ganska snabbt fick jag möjlighet att komma på studiebesök och träffa härliga, sprudlande Ingrid Münch. Jag kände direkt att här skulle jag vilja vara. Ingrid var positiv till idén och nu är jag här. 🙂

Veckan har varit intensiv för min del, trots att jag bara är här på deltid. Det här är en helt ny värld för mig. Jag är annars utbildad civilingenjör inom Väg- och vattenbyggnad och har tidigare arbetat inom bygg- och IT-branscherna. Även om jag i själ och hjärta är en skrivande människa, börjar det först nu att gå upp för mig hur mycket annat arbete, som det ligger bakom varje bok som ges ut, förutom själva skrivandet.

Jag är oerhört tacksam över att få vara här och lära mig mer om branschen. Att münchmedias produkter dessutom intresserar mig personligen gör inte saken sämre. 🙂 Det enda som är lite ”jobbigt” är att jag är omgiven av frestande recept och vackra matbilder. Det är svårt att tänka på annat än på god mat. Undrar hur det ska gå med mitt projekt Beach 2011 nu? 🙂

Vid tangentbordet i dag:
Alice

0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x