Första hemsidan med klickbara bilder av vår första vykortskollektion

by Ingrid

Våra första vykort

 

Vi presenterade alla vykort på hemsidans första sida. Det sociala engagemanget hade vi kläm på långt före före Facebook, vi mailade helt enkelt.

Klicka på det kort du köpt i rutan med bilder nedan till höger så får du upp varianter, tips och råd angående recepten. Sidan uppdateras med nya tips och förslag med jämna mellanrum. Vill du köpa vykort? Maila din beställning och vi skickar korten mot faktura. Minsta beställning är 10 kort. Priset är 20 kr per styck.
Har du köpt ett kort och har synpunkter på receptet eller har skapat något speciellt gott med utgångpunkt från det? Maila oss så publicerar vi ditt förslag.
Det mest inspirerande förslaget varje månad belönas med ett vykort.

Fakta:
Kortens format: 140 x 215 mm. Papperskvalitet: Invercote creato 300 g.
Tryckning: 175 lpi (högsta kvalitet – konsttryck). De första 9 korten i serien som just utkommit kommer att kompletteras med ytterligare kort.
Bildsida:
Fotograf Klas Andersson har tagit bilderna (känd genom sitt samarbete med Jan Hedh i böcker som Chokladpassion och Bröd med flera). Behandling: UV-lackad bildyta.
Baksida:
Recepten är noga utprovade kompositioner som smakar läckert och är lätta att tillaga. På varje kort finns minst ett recept.

0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x