Vi tvättar också manus och ifrågasätter hur du tänker… allt med fokus på resultatet

by Niklas

För oss finns det tre viktiga saker att fokusera på: Kvalitet, Kvalitet och Kvalitet. Kvalitet i text, kvalitet i bild och kvalitet i utförande.

münchmedia.se tar fram skräddarsydda produkter som är skapade med hjärta och själ. Böcker inom olika områden att använda i marknadsföringen. För att göra ett avtryck hos kunder och partners, inta rollen som specialist inom ditt område och bli omtalad.

Tasty Cards.se är vår vykortssida med läckra bilder och recept skapade i samarbete med skickliga kreatörer. Där bjuder vi på kundkommunikation som syns. Du kan till exempel använda vårt koncept treaktaren: Du bjuder din kund eller samarbetspartner på en middag i tre akter i form av läckra vykort. Inspirerande och intresseväckande kundvård, maila på ingrid@munchmedia.se så berättar jag mer.

Vi hjälper också till med att tvätta manus, slipa på dina texter och göra dem slagkraftiga – och läsa korrektur. Viktiga saker för att du också i text ska framstå som den stjärna du är inom ditt yrkesområde. Titta in på Språkrådet och få tips och råd om skrivande.

Ingrid Münch som driver företaget har mångårig erfarenhet från förlagsbranschen.

0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x