Lite sent påkommet skriver jag nu om att jag i maj var inbjuden att hålla ett inspirationsföredrag för egenföretagare i Regionalt Resurscentrum för kvinnor, Sölvesborgsgruppen. Salon Longhorn mitt ute i de blekingska skogarna stod värd för evenemanget, några hade svårt att hitta och kom sent, men de som hittat (med eller utan hjälp av GPS) lyssande och hade också mycket input och idéer om hur man som liten företagare kan marknadsföra sig. Mycket trevligt var det och följdes upp av råd per mail och fortsatta samtal.

I augusti kommer jag att hålla föredrag om företaget i en Rotarygrupp. Det är alltid lika intressant att se vem man talar till och också att lära sig att lyssna på dem man talar till. Jag hoppas kunna förmedla något av den passion jag känner för att skapa böcker.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of