Läcker bok för dig som älskar att äta frukost på sängen

by Niklas

Förälskad i frukost på sängen
– en unik möjlighet för ditt företag att sätta egen prägel på en bok

Är du morgonpigg och gillar att pyssla i köket är detta en perfekt bok för dig! Skulle du råka vara typen som gärna ligger kvar ”några minuter” extra i sängen och kanske inte tycker det är lika roligt att laga mat som att äta upp den, så är det ändå en idealisk bok även för dig. Många av recepten är enkla och går snabbt att tillaga och för de mer avancerade rätterna så finns det alltid genvägar (t.ex. färdiga alternativ i butiken eller att du har en partner som är morgonpigg).

Oavsett om du vill fixa frukosten själv eller köpa färdiga produkter så är boken tänkt att ge inspiration; något specifikt tema som faller dig i smaken just idag, eller vill du plocka godbitarna och göra din eget frukosttema? Våra förslag på frukostar är till för somriga, regniga, heta, snöiga eller soliga dagar och salta, syrliga, beska och söta smaklökar.

Det finns bara en regel att följa; njut av frukosten i lugn och ro! Och om du inte redan är förälskad i frukost på sängen, så är vår ambition att denna bok ska ändra på det.

Foto: Hanna Rickers Kompanik  Recept: Elin Carleke

Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna ...

0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x