om oss

by Ingrid

münchmedia har specialiserat sig på utgivning av skräddarsydda böcker åt företag. ”Böcker har en förunderlig förmåga att sätta igång samtal och engagera. Böcker är också ett fantastiskt medium för att förmedla kunskap och idéer samt inspirera.” Under 2011 skapades också varumärket ”TastyCards” – läckra receptvykort från kända och okända matprofiler – kundvård med en twist med vilken du tar  köksvägen till dina kunders hjärta. Receptvykorten beställs i webshopen. Sedan början på 2012 ingår också import av exotiska kryddor från kontrollerade ekologiska odlingar i företaget, en naturlig utvidgning tack vare Ingrids och Niklas stora intresset för mat i alla former.

Ingrid Münch som driver münchmedia har 30 års erfarenhet från förlagsbranschen och både Poppius journalistskola och Forsberg skola i bagaget. Under största delen av hennes 30 år på Bonnier Publication, Köpenhamn, var hon svensk redaktör för en av deras månadstidningar samt hade under ett antal år ansvar för alla översättningar och omarbetningar till svenska för marknadsavdelningen. Hon har textredigerat och korrekturläst  ett stort antal böcker samt översatt fackböcker för Bonnier Publication, Cappelen forlag m fl. Under att par år fackgranskade hon texter för  IMP. Hon drev från 2001 till 2007 företaget som en enskild firma och ombildade våren 2007 till aktiebolag

 

 

Niklas Münch som studerat vid Martin College och Billy Blue Graphic School i Sydney och gått kurser på Den Grafiske højskole i Köpenhamn ansvarar för allt som har att göra med företagets webbplatser, www.munchmedia.se och www.TastyCards.se och arbetar också med bilder och grafisk produktion. Niklas vill tänka nytt, skapa kreativa lösningar och intressant design som får läsaren att vilja ha mer.

Leave a Comment