Varför en egen bok?

by Ingrid

Att ge en företagsbok i gåva är ett bra sätt att skapa goodwill kring företaget – marknadsföring och kundvård med omtanke och med fokus på att slutanvändaren ska få något av värde.  I en egen skräddarsydd bok spelar du första fiolen! Du bygger ditt varumärke, visar engagemang och ökar i trovärdighet bland kunder, anställda och partners.
Att göra en bok från ax till limpa är ett teamarbete, varje person har sin specialitet – att få texten korrekturläst av tränade falkögon borde till exempel vara en självklarhet. Vi hjälper dig. Även det grafiska arbetet är ett specialområde med mycket kunskap, när boken tycks klar och vi trycker på knappen för tryckningen har vi nämligen bara kommit halvvägs i processen. Det är klokt att ta råd av kontakten på tryckeriet vid pappersval och när det gäller bindnings- och tryckteknik.

Företagsbok – en skräddarsydd bok för ditt företag

Tidningen Driva eget har i en artikel om Eva Olsson och familjeföretaget Österlenkryddor på ett mycket bra sätt berättat om fördelarna med att skriva en egen bok och därmed sätta sitt företagsnamn på kartan. Eva Olsson har tidigare gett ut böckerna Örter och smaker på Österlen och Lavendel på Österlen. Snart kommer den tredje boken som heter Evas örter på flaska på münchmedia förlag.

Välkommen att läsa och återkoppla gärna med ytterligare frågor per mail.