Tastycards

by Ingrid

TastyCards tar köksvägen till ditt hjärta

Skaldjursrisotto med konärtskocka

Skaldjursrisotto med konärtskocka

Carpaccio på pilgrimsmussla med rosenolja och mynta

Carpaccio på pilgrimsmussla

Skummande sparrissoppa med sallad

Skummande sparrissoppa med sallad

münchmedia lanserar läckra vykort med recept i samarbete med skickliga fotografer och matskribenter. Skicka en hälsning i form av ett receptvykort med en vacker matbild till en matintresserad kund eller vän eller pryd köket med bilderna. På baksidan finns recept – och plats att skriva en hälsning. Klicka för att komma till webshopen!

Kundutskick med god smak

Vykort med recept? Hur kan jag använda det i min verksamhet? De allra flesta gillar att prata om mat och gillar att prova nya rätter. Om du uppmärksammar en kund genom att skicka ett TastyCard kan du lita på att det blir läst. Och du kan vara säker på att kunden minns ditt kort när du följer upp per telefon. Gissa om personen i fråga känner sig utvald och uppskattad?

Bygg relationer med dina kunder

TastyCards ger det lilla extra till mottagaren i form av ett recept. Du väljer motiv/recept och laddar upp en excelfil med adresser och hälsningar och kan därmed få helt unika vykort till alla mottagare eller välja samma hälsning till alla. Vykorten trycks och postas av oss till mottagarna.

Vykort som profilprodukt i företaget

Utnyttja möjligheten att bjuda på något specifikt för ditt företag, exempelvis en matbild och ett recept som matchar din verksamhet, informera om nya produkter eller ge ett hälso- eller träningstips. Vi producerar korten i den upplaga du vill, adresserar och postar dem. Låt oss ringa upp och inspirera dig.

Marknadsföring för skribenter och journalister

TastyCards är en marknadsföringskanal för kreatörer. Vi vill marknadsföra TastyCards som en plats där skickliga skribenter och fotografer och deras skapelser i form av råvaror, desserter, kakor, godis, bröd, tapas, soppor med mera får stort utrymme. TastyCards ger tydlig exponering och presentation av kreatören.

Läckra vykort i din presentbutik

Vi söker återförsäljare för våra vykortskollektioner. Om du vill levererar vi dem i en vacker handgjord presentlåda. Vi har också tagit fram ett elegant plexiglasställ för exponering i butik. Kontakta oss för priser.

TastyCards webbutik