Releasefest för den senaste kokboken Örter och smaker från Österlen

by Niklas

Eva och Olle Olsson på Österlenkryddor i Köpingebro hade releasefest för sin första kokbok i går. Totalt ett åttital gäster fick höra om tillkomsten av boken från idé till färdig produkt och smaka på rätter tillagade efter recepten i boken. Mmm…

I början på året besökte vi på münchmedia Österlenkryddor för att köpa några kryddburkar och tittade nyfiken runt i butiken. Vi började samtala om kokböcker och jag nämnde att vi producerat restaurang Gastro i Helsingborgs familjekokbok. Eva som ända sedan hon träffade Olle för ca 20 år sedan haft en dröm att en gång skriva en kokbok där hon tog till vara gamla recept och traditioner nappade direkt.

Eva är en handlingens kvinna så hon satte direkt igång att planera innehållet och upplägget. Eva står ensam för alla recept, några av dem hämtade från handskrivna receptböcker från 1800-talets mitt, har skrivit alla texter och dessutom tagit alla fotografier. Imponerande!

Havssalt
0 0 votes
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x