Soffmys med varma drycker

Soffmys med varma drycker innehåller vackra naturbilder från det vilda Skåne och bilder och recept på varma drycker – med och utan alkohol. Boken har tillkommit i ett samarbete mellan Kerstin Öhrn, Tommy Lennartsson och oss på münchmedia. Upplagan editionerades till olika företag och fanns att beställa under en begränsad tid.

PRESSMEDDELANDE
Ta lite soffmys i brådskan!
Uppmaningen kommer från Malmöförlaget münchmedia, som lanserar en rykande färsk produktnyhet på Älska Matmässan i Malmö. Att trycket knappt hunnit torka, har väl aldrig varit sannare: Förlagets nyaste boktitel går i tryck just nu, i skrivande stund …

NY SVENSK RECEPTBOK! Soffmys med varma drycker 
Innehåller: 47 recept på varma drycker + 65 naturfoton från det vilda Skåne.
Antal sidor: 204
Format: 140 x 180 mm
Författarsignatur: Canape
Utgivare: münchmedia (2009)

Kort om boken: Recepten låter läsaren njuta av värmen från te, kaffe, fruktsafter och kryddor, både med och utan alkohol. Merparten av dryckesbilderna är tagna utomhus, i de skånska höstskogarna. Det som skiljer Soffmys från traditionella matböcker, är de själfulla naturbilderna mellan recepten; att bläddra och titta i boken är minst lika behagligt som att tillreda och njuta sin varma dryck. En motivlista ingår för alla som vill lämna soffvärmen och själva uppleva det vilda Skåne. Gärna i sällskap med en termos varma drycker.