julkort

by Ingrid

Ett TastyCard som julhälsning

Har du tänkt på vilket mervärde det skulle ge dina kunder om du kunde bjuda dem på något de kan ha glädje av, samtidigt som du marknadsför dig? Vi erbjuder stora julkort med bild och recept på en lingonkola som smälter på tungan eller en klassisk knäck med polkasmak. Välj ett av recepten eller mixa.

Du mailar oss din hälsning och eventuellt en excelfil med adresser till mottagarna samtidigt med din order. Sedan tar vi tar hand om allt och postar korten åt dig, om du vill. Du har snabbt och på ett trevligt sätt klarat av årets julhälsningar! Självklart får du ett korrektur att godkänna före tryckning. För dina utländska affärskontakter trycker vi receptet på engelska.

Fakta: Stort format, 127 x 209 mm.
Kartong: Algro design Duo, liksidig, bestruken (330 g)
Leverans: Vecka 48 (sista order datum 7/11)

Prisex: 17 kr/st + moms (för adresserade kort lämnar vi offert)

Motiv enligt bilden nedan:
Lingonkola art.nr 4115
Polkaknäck art.nr 4116
Mixade motiv art.nr 4115-4116

Fler läckra motiv för alla tillfällen hittar du på TastyCards

Foto och recept: Sara Westerlin, Matbyrån

TastyCards – kundutskick med god smak – münchmedia har specialiserat sig på skräddarsydda böcker åt företag och vykort som lyfter fram mat och recept som ett trevligt och effektivt sätt att marknadsföra sig. Vi förser företag med receptvykort att använda i sin marknadsföring och för kundvård. Du kan också beställa läckra matvykort i vår webshop TastyCards.se.
 

Med vänlig hälsning

Ingrid Münch
münchmedia/TastyCards

Beställningar med alla kontaktuppgifter till: Ingrid Münch

Glada tillrop från kunder som valt att skicka vykort med ett läckert recept som julhälsning

”Vi är väldigt nöjda med vykorten. De gjorde succe och vi kände oss unika! Tack för ett fint samarbete. Att man dessutom kan skapa sina personliga vykort gör att mottagaren känner sig extra speciell och utvald. Detta var anledningen att vi valde att arbeta med münchmedia.”

Sara och Vanja, Foodism

 

”Det är bara privatvännerna som får njuta av dina fina kort. Har fått många som bakat pepparkaksgrissinis och själv gjorde jag fudgen.”

Karin Nisses, Mentorhuset

 

”Våra tidigare uppdragsgivare och samarbetspartners är väl värda att uppvaktas lite extra inför julen och det nya året. Ett personligt kort i kuvert med kvalité och med handskrivet personligt budskap satsade vi på, och fick en bejublad respons. Nu ser vi fram emot och planerar inför sommarkontakt som uppföljare, och en del av vårt företags fortsatta kundvård.”

Elisabeth Duivens, Mäklare Duivens AB