Frystorkad frukt

by Niklas

Fresh as smakrika och krispiga frystorkade frukt

I sortimentet av frystorkad frukt från Fresh-as finns hela bitar och skivor av exotiska frukter samt pulver. Allt av högsta kvalitet och utan tillsatser eller utfyllnad. Frukterna som används är perfekt mogna och när de frystorkas blir både smaken och färgen intensivare, det enda som försvinner är vattnet, alla näringsämnen är kvar. Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Kvalitetsmedvetna kockar med fäbless för innovativa ingredienser väljer frystorkade frukter och bär tillverkade i Nya Zeeland av Fresh-as. Tommy Roff, grundare av Fresh-as, är inte ensam om att använda frystorkningstekniken, det finns flera företag som producerar pulver, snacks och frystorkad mat.

Företagets signum är att vara extremt noga vid tillverkningen, bara använda de bästa råvarorna och naturligtvis INTE använda tillsatser som exemplevis maltodextrin.
Det är energikrävande att frystorka därför är det en extra bonus för dig som konsument att tillverkningen sker i Nya Zeeland där luften är ren och all energi är återvinningsbar är enorm.

Fresh-as fokuserar på högsta kvalitet och säljer till framstående kockar över hela världen.

Köp här…