företagsvykort

by Ingrid

alska-mat-vykort-kollektioner

Spåning med fördelar – TastyCards

Vad sägs om en riktig win-win situation: att bjuda dina kunder något som de kan ha glädje av, samtidigt som du vårdar och stärker ditt varumärke? Vi hjälper dig att ta fram ditt unika företagsvykort eller en kollektion, exempelvis inför ett jubileum, en kampanj eller som kontinuerlig kundvård.

För restauranger

Målet är att skapa vykort som förmedlar smaken, stämningen och doften av ditt företag. Vad jag upplever ger bäst värde är att dela med sig av recept med det enda syftet att mottagaren ska få något av värde. Det är då gästen känner sig uppskattad och gärna berättar vidare om ditt företag. Om gästen dessutom bjuds på en upplevelse av att ha besökt din restaurang, kan känna dofterna och smakerna och får ett recept på maten de bjudits på, ja då har du fått en ambassadör.

 

Vi föreslår en kollektion av ca 5 motiv och recept

Treaktare (motiven kan också användas var för sig)

Förrätt:

Huvudrätt:

Dessert:

En presumtiv kund får en förrätt med ett förslag på mötestid för att diskutera ett evenemang. Efter mötet skickas huvudrätten som tack för mötet. Då har du den lyckliga situationen att din kund väntar på desserten – som du skickar tillsammans med offerten.

Någon bild i vintermiljö med julrecept

Någon vår- och sommarbild, maträtt ute i trädgården

En överraskande bild med personalen … i köket, utomhus … tål att spånas vidare på

 

För bordsbokning

Ett av korten trycks med anpassad baksida enligt ditt förslag för bordsbokning som kan placeras som en reserveratskylt på bordet (att ingen tidigare kommit på det, det ser bra mycket trevligare ut än en traditionell reserverat-lapp).

 

Handgjord låda

En handgjord vacker låda ingår – att förvara vykorten i som servitören/servitrisen kan bjuda gästen ur vid bordet tillsammans med notan. Som tack för besöket att ta med, eller att skriva till en vän och lämna på bordet. Korten postas av restaurangen.

 

Bonus med TastyCards

Om du önskar kan vårt samarbete utvidgas till marknadsföring och försäljning av ditt företagsvykort via vår site www.tastycards.se. Vill du diskutera ett ännu mer omfattande och unikt koncept har vi idéer och inspiration att bidra med. Inom vårt nätverk finns flera erkända och kreativa samarbetspartners.

Kontakta oss gärna med frågor och idéer kring samarbete.

E-post: Ingrid Münch